Vi er midt inne i dekkskifte-sesongen, og mange har allerede skiftet til vinterdekk. Vi syntes allikevel det er greit å minne om hvilke krav som gjelder.

På vintertid, fra 1. november til og med første søndag etter 2. påskedag, er det krav om å ha minimum 3 millimeter mønsterdybde. Piggdekk skal kun brukes i samme intervallet så sant forholdene ikke tilsier noe annet. Kjører man piggfritt kan dekkskiftet foretas når man selv ønsker. Det er viktig å være klar over at vinterdekkene ikke har like gode egenskaper på asfalt som ett sommerdekk.

Dekkhotell

Vi tilbyr kundene våre dekkhotell! Mange har funnet ut at dette er en grei og fleksibel løsning. Vi ser at hjulene tar mer og mer plass i og med at dekkdimensjonene blir større og større på nyere biler.

Med dekkhotell sparer du både ryggen og får mer plass i garasjen. Med denne tjenesten skifter vi sommer- og vinterdekk, vasker dem grundig, og oppbevarer dekkene for deg gjennom sesongen. Vi går samtidig over dekkenes tilstand, og ser at de er i forsvarlig stand. Dersom det skulle vise seg at de begynner å bli såpass slitte at de neppe holder ut neste sesong, gir vi kundene beskjed om dette. Eventuelt gir vi også et tilbud om nye dekk hos oss, som de naturligvis står fritt til å velge å ta imot

Ta gjerne kontakt med oss for tilbud om dekkhotell! Som Meca verksted tilbyr vi mange tilbud og tjenester som hjelper deg med bilen din.

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2018 Kopibeskyttelse Vang Auto AS

logo-vang-auto-footer