– Dette er en bra plass å ha bilen. På dette verkstedet er servicen upåklagelig, og prisnivået er svært konkurransedyktig, mener Kurt Rasmussen, som er full av godord om Vang Auto.

Vang Auto har mange trofaste kunder. Kurt Rasmussen er en av dem. Han har hatt både private og firmabiler til service og reparasjon hos Vang Auto i mange år. Han er storfornøyd.

Mye kjøring

Mannen med den blide sørlandsdialekten flyttet til Hamar i 1998. Han pendler hver dag til jobben i Oslo, der han er daglig leder for Grafisk Spiralisering AS.

– Det blir mye kjøring, ja. Og nå har jentungen også fått seg bil, så nå har vi tre biler i familien. Vi bruker Vang Auto til alt fra ordinær service til reparasjoner og vedlikehold. Jeg var faktisk der i går og hentet bilen til datteren min etter service.

Konkurransedyktig verksted

Og det er ikke bare familiens egne kjøretøy som får stifte bekjentskap med Vang Auto. Fra tid til annen tar Rasmussen med seg en av firmabilene hjem til Hedmarken.

– Vang Auto har gode priser. De er veldig konkurransedyktige i forhold til verksteder i hovedstadsområdet. For oss er det som regel lønnsomt å ta med bilene dit. Dessuten er det enkelt siden jeg skal samme veien, sier Rasmussen.

Upåklagelig service

Rasmussen bruker nå merkeverksteder bare til garantireparasjoner og service i garantiperioden. Alt annet sender han til Vang Auto.

– Det er kort ventetid, og servicen er upåklagelig. Jeg kan hente bilen etter stengetid om det skulle være behov for det, og hvis jeg trenger det, får jeg låne bil av dem. De er ærlige på det de gjør, og sier ting som det er. Vang Auto er en bra plass å ha bilen.

© 2018 Kopibeskyttelse Vang Auto AS

logo-vang-auto-footer