Vang Auto AS

Vang Auto AS er et privat eid firma som ble etablert i 1960 og som i dag teller 10 medarbeidere. Vi er lokalisert ved Rv.25 ca 10 km øst for Hamar. Det finnes bussforbindelser til Elverum og Hamar. Vi holder til i tidsmessige lokaler og har et velutrustet verksted både for personbiler og lastebiler. Dessuten har vi egen karosseriavdeling hvor vi også kan skifte og reparere bilruter.

Vi utfører service og reparasjoner på bilen din uansett bilmerke. Nye biler krever utstyr som kan kommunisere med bilens selvdiagnose i forbindelse med service og reparasjoner. Vi har diagnoseverktøy som dekker de fleste bilmerker. Vi utfører også forstillings-/firehjulskontroll på bilen din. Trenger bilen din service, reparasjon eller rens av aircondition anlegget kan du komme til oss. Mange nye biler har automat, vi har topp utstyr for oljeskift og flushing av automat girkasser.

Serviceforhandler for Iveco Lastebiler

Vi er en Iveco service forhandler som utfører alt av reparasjoner og service på merket, herunder også garanti arbeider. Henvendelser vedrørende kjøp og salg kan rettes til salgs ansvarlig Christian J. Paulsberg, tlf: +47 93 00 77 66

Meca-verksted

Vi er tilknyttet Meca verkstedkjeden som har bilverksteder utover hele landet. Dette medfører at vi oppfyller en kvalitetsstandard bestemt av Meca. Vi benytter deler fra Meca som tilfredsstiler original kvalitet eller tilsvarende original kvalitet, dette gjør at delenes kan leveres med garanti som dermed gir trygghet for deg som kunde. På dagens moderne biler er det nødvendig med kontinuerlig skolering og riktig utstyr, som vi får gjennom Meca systemet.

Ring oss

62 59 57 33

Ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål eller ønsker å bestille time

Åpningstider

Ukedager:  07:00 – 16:00

1960
Vang Auto etableres
Vang Auto etableres som privat-eid selskap
2013
Startet med Iveco
Vi starter med kjøp, salg, reparasjoner, service og vedlikehold av alle Iveco-merker
2015
Ble medlem av Meca
Vi blir en del av Meca-kjeden og deres kvalitetsstandard.