Den gamle, blå Taunusen er øyesteinen til Kristian Furuli. Nå har den fått skiltene tilbake, og så snart snøen har gått, skal ungdomsforelskelsen tilbake på veien igjen.

– Det er rart med det. Dette var den første bilen jeg kjøpte, og nå har jeg endelig fått coupeen i kjørbar stand igjen etter ganske mange timer med mekking, sier Kristian.

– Jeg har en Taunus til, en 79-modell, som nok ikke blir i kjørbar stand på ganske lenge. Men det gjør ingenting, for jeg liker å pusle med gamle biler.

Trives hos Vang Auto

Kristian Furuli er født og oppvokst på Løten, og har oppholdt seg i distriktet i hele sitt 26 år lange liv. Han tok fagbrevet på Hamjern bil på Hamar, og jobbet en kort periode på et bilverksted på Elverum. Nå er det to og et halvt år siden han begynte som mekaniker hos Vang Auto. Her skrur Kristian på personbiler, som han sier, og stortrives.

– Vi har det veldig godt her. Vi har et godt arbeidsmiljø, varierte arbeidsoppgaver og veldig gode kolleger.

– Ja, det skal jaggu mye til før Kristian blir sint, gliser en av de gode kollegene, som bruker ord som sindig, rolig og stødig for å beskrive eldstemann av de unge på verkstedet.

– Flink, først og fremst. Og veldig arbeidsom.

Kristian Furuli trives som mekaniker på Vang Auto

Pusler med gammelt hus

Kristian Furuli bruker gjerne ordet «pusle» om det han driver med på fritiden. Og han har nok å henge fingrene i. Han og samboeren har nemlig kjøpt seg hus på et idyllisk sted i utkanten av Løten sentrum, og den tiden han ikke bruker på gamle Forder bruker han til snekring og spikring på idyllen.

– Jo, det er litt å pusle med det husprosjektet. Hovedbygningen er fra 1906, så det går med en del av både tid og penger til å få satt huset ordentlig i stand. Men det går fremover, og vi trives. Det er det viktigste.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2018 Kopibeskyttelse Vang Auto AS

logo-vang-auto-footer