Vi utfører service og reparasjoner på bilen din uansett bilmerke. Nye biler krever utstyr som kan kommunisere med bilens selvdiagnose i forbindelse med service og reparasjoner. Vi har diagnoseverktøy som dekker de fleste bilmerker. Vi utfører også forstillings-/firehjulskontroll på bilen din. Trenger bilen din service, reparasjon eller rens av aircondition anlegget kan du komme til oss. Mange nye biler har automat, vi har topp utstyr for oljeskift og flushing av automat girkasser.

EU-kontroll

services-4
Vi utfører lovpålagt EU-Kontroll på alle biler, varebiler og lastebiler uansett vektklasse. Vi kan også utføre EU kontroll på bobiler.Det er bileiersplikt å få denne utført.
Les om EU-kontroll→

Reparasjon/service

services-3
I vårt verksted utfører vi reparasjoner og service på alle vare- og personbiler. I tillegg er vi service forhandler for Iveco vare- og lastebiler. Vi har dyktige mekanikere som gjør sitt ytterste for at kjøretøyet ditt skal bli best mulig ivaretatt.
Les om våre reparasjoner →

Firehjulskontroll

services-2
Vi utfører firehjulskontroll på alle vare- og personbiler. Er hjulstillingen på bilen din skjev eller feil, kan du fort slite ut et dekk på kort tid, noe som fort kan bli dyrt. Sjekk derfor hjulstillingen om du er usikker.
Les om firehjulskontroll→

AC-Service

services-1
Vi utfører rens på ditt klimaanlegg gjennom en forstøvnings prosess som trekkes inn i luftekanalene og klimaanlegget, hvor den rengjører og dreper bakteriene. Dette vil skape en frisk luft, og ta bort vond lukt i bilen.
Les om AC-service→

Vet du hva slags service bilen din trenger?

Fyll ut skjemaet nedenfor eller ring oss på 62 59 57 33 for å bestille time hos oss.

Bestill time