logo

Dekkhotell - bildekk  spa  

dekkhotell

Hos Vang Auto kan du nå sjekke inn på dekkhotell. Jeg ser for meg at bildekk er litt i samme kategori som føtter, at de kan bli litt neglisjert. Vi er kanskje flinkere til å ta vare på overstellet enn understellet. Dette kan du nå gjøre noe med ved å overlate dekkene dine til daglig leder Per Asbjørn Berget på «hotellet» hans.

Utvidet tilbud

– Hvorfor satte du i gang dette?

– Vi ønsket å utvide tilbudet vårt med et dekkhotell. Nå har vi bygget det slik at vi har alt på en flate, så og si, og da er det lett å håndtere.

Grundig behandling

– Hva skjer egentlig med dekkene på et dekkhotell da?

– Vi skifter sommer- og vinterdekk, vasker dem grundig, og oppbevarer dekkene for deg gjennom sesongen. Vi går samtidig over dekkenes tilstand, og ser at de er i forsvarlig stand. Dersom det skulle vise seg at de begynner å bli såpass slitte at de neppe holder ut neste sesong, gir vi kundene beskjed om dette og gir eventuelt et tilbud om nye dekk hos oss, som de naturligvis står fritt til å velge å ta imot.

Praktisk og trygt

– Hvilke fordeler gir et dekkhotell?

– Alt som dreier seg om bildekk blir jo enklere og mer praktisk for kunden. Skal du skifte dekk selv, må du ha både verktøy og plass og fysikk til å ordne det. Setter du dekkene på et dekkhotell, gjør vi jobben for deg fra A til Å. Du sparer plass til oppbevaring hjemme, du sparer ryggen din, du sparer tid, og du kan føle deg trygg på at jobben som gjøres her blir profesjonelt utført. Mange synes det er deilig å slippe alt styret. Sikkerheten er også vesentlig. Når vi skifter dekkene, har vi også et blikk på bremser og hjuloppheng. Hvis vi for eksempel oppdager at det er noe galt med bremsene, eller med for- og bakstillingen, gir vi beskjed til kunden om dette.

Dobler gjerne

– Hvor stor kapasitet har du på hotellet?

– Vi er ikke så store på dette nå, og foreløpig har vi cirka hundre dekk til tjuefem biler. Men jeg har et ønske om å kunne doble dette i hvert fall. Vi har mange faste kunder, og også noe drop in. Vi ligger langs riksvei 25 i retning Elverum, øst for Hamar, og ligger dermed langs en trafikkert hovedåre, og kan i utgangspunktet favne bredt. Vi har bra med parkering, kan tilby leiebil, og vi kan også kjøre kunden tilbake til jobb for eksempel, dersom bilen skal stå her.

Letter hverdagen for folk

– Jeg regner med at du vil anbefale at jeg sjekker inn på dekkhotellet ditt?

– Ja, det kan du trygt gjøre. Et dekkhotell letter hverdagen for folk, slik at du heller kan konsentrere deg om andre ting som kanskje er viktigere for deg, så hjertelig velkommen - avrunder Per Asbjørn.