logo

Tjenester 

EU-kontroll • Reparasjon/Service • AC-Service • Firehjulskontroll • Dekkskift/Dekkhotell • Flushing og oljeskift • Karosseri og frontrute

Vi utfører service og reparasjoner på bilen din uansett bilmerke. Vi tar også alle El- og hybridbiler. Bileiere velger selv hvilket verksted de vil benytte seg av for kontroller, reparasjoner og vedlikehold. Velger du oss foran et merkeverksted, beholder du de samme garantiene og kvaliteten, men prisen kan være litt hyggeligere.

EU-Kontroll
Rutinemessig kontroll

EU-Kontroll

Vi utfører lovpålagt EU-Kontroll på alle biler, varebiler og lette lastebiler. Vi kan også utføre EU kontroll på bobiler. Det er bileieren sin plikt å få denne utført tidsnok. Du kan sjekke kontrollfristen for din bil ved å følge lenken under.

Reparasjon/Service

Reparasjon/Service

I vårt verksted utfører vi reparasjoner og service på alle person- og varebiler, herunder også bobiler. I tillegg er vi serviceforhandler for Iveco vare- og lastebiler. Vi har dyktige mekanikere som gjør sitt ytterste for at kjøretøyet ditt skal bli best mulig ivaretatt, og du beholder garantien på bilen din.

AC-Service

AC-Service

Aircondition eller Klimaanlegg er nå standard i alle moderne biler og bør få regelmessig kontroll for å sikre optimal drift og lang levetid. Stabil temperatur og fuktighet er viktig for bilførerens konsentrasjon, yteevne og trivsel. Vi anbefaler kontroll og service på klimaanlegget hvert år.

Firehjulskontroll

Firehjulskontroll

Vi utfører firehjulskontroll på alle vare- og personbiler. Er hjulstillingen på bilen din skjev eller feil, kan ett eller flere av dekkene få en skjev belastning. Dette kan i løpet av kort tid slite ut de berørte dekkene, og bli dyrt i lengden. Sjekk derfor hjulstillingen om du er usikker. Vi har et moderne 3D hjul-innstillingsapparat for denne jobben, som sikrer høy presisjon.

Dekkskift/Dekkhotell

Dekkskift/Dekkhotell

Vi skifter dekkene, vasker de grundig, og oppbevarer de for deg gjennom sesongen. Vi går også over dekkenes tilstand, og ser at de er i forsvarlig stand. Dersom det skulle vise seg at de begynner å bli såpass slitte at de ikke holder ut neste sesong, gir vi deg beskjed om dette, og kan tilby gode priser på et bredt utvalg av dekk gjennom vår avtale med Dekkpartner.

Flushing av girkasse

Flushing av girkasse

De fleste nyere biler er utstyrt med en automat girkasse. For å opprettholde girkassens normale funksjon, er det anbefalt å flushe girkassen ca. hver 60 000 kilometer, men de enkelte produsentene har ulike anbefalinger. Denne prosessen innebærer at vi tømmer girkassen for gammel girolje ved å spyle den innvendig, og deretter fyller på ny.

Karosseri og frontrute

Karosseri og frontrute

Hos oss er det mulig å utføre flere typer karosserireparasjoner. Dette innebærer blant annet at vi kan rette ut bulker i karosseriet på bilen din. Rustskader på bilen er et vanlig problem, og dette kan vi reparere for deg. Vi utfører også reparasjon av steinsprutskader i frontrute. Ønsker du å bytte hele frontruten kan vi også gjøre dette.