logo

Om Vang Auto 

Om Verkstedet

Vang Auto AS er et privat eid firma som ble etablert i 1960 og som i dag teller 11 medarbeidere. Vi holder til i tidsmessige lokaler og har et velutrustet verksted både for personbiler og varebiler. I tillegg har vi egen karosseriavdeling hvor vi også kan skifte og reparere bilruter.

Iveco

Vi er en Iveco service forhandler som utfører alt av reparasjoner og service på merket, herunder også garanti-reparasjoner. Vi formidler også kontakt i forbindelse med kjøp og salg av nye og brukte Iveco-kjøretøy.

Meca

Vi er tilknyttet Meca verkstedkjeden som har bilverksteder utover hele landet. Dette medfører at vi oppfyller en kvalitetsstandard bestemt av Meca. Vi benytter deler fra Meca som tilfredsstiler original kvalitet eller tilsvarende, noe som gjør at delenes kan leveres med garanti som gir trygghet for deg som kunde.

Vang Auto
+

Års bransjeerfaring

+

Sertifiserte mekanikere

k+

Reparerte kjøretøy

Hva tilbyr vi?

Verksted
EU-kontroll
Service
Reparasjon
Firehjulskontroll
AC-service
Oljeskift/flushing
Lett lastebil
Karosseri
Dekkpartner
Klimaannlegg
Dekkhotell

Historie

 • Medlem av Meca

  2015

  Verkstedet velger å gjøre en overgang til Meca-kjeden. Dette medfører en kvalitetsstandard når det gjelder bildeler, samt. bruk av riktig utstyr og systemer.

 • Starter med Iveco

  2013

  Vi begynner med kjøp, salg, reparasjoner, service og vedlikehold av alle Iveco-merker. Vang Auto er et av totalt 21 autoriserte serviceverksteder for Iveco på landsbasis.

 • Familiebedriften går videre

  2006

  Sønn av Gunnar Berget, Per Asbjørn, tar over rollen som daglig leder etter flere år i bedriften. Gunnar fortsetter å være en viktig brikke for bedriften i mange år til tross for pensjonsalder.

 • Flytting til Rv25

  1965

  Grunnet en brannulykke flyttes Vang Auto til nye større lokaler på en bedre lokasjon ved Rv25. Det nye lokalet gir muligheter for et moderne verksted med bedre utstyr, egen avdeling for lastebil og generelt økt kapasitet.

 • Vang Auto etableres

  1960

  Gunnar Berget og Reidar Tangen åpner dørene hos Vang Auto for første gang. De driver verkstedet sammen i over 25 år, frem til Reidar trekker seg ut i 1986.