logo

Er ditt AC-anlegg klart for sommeren? 

klima

Det er vanlig å tro at klimaanlegget får all oppmerksomheten det trenger når bilen din er på en vanlig service. I følge daglig leder hos Vang Auto, Per Asbjørn Berget er ikke dette alltid tilfellet. Vi har flere tjenester som kan hjelpe deg med enten reparasjon, eller forebygging av skader på klimaanlegget i bilen din.

-De fleste kjøretøy har ikke varsellamper for klimaanlegg, sånn som de har på mye annet. Som regel merker man ingenting før dette rett og slett slutter å kjøle. Derfor kan det være lurt å sjekke at dette anlegget er i form til sommeren. Dette er en lur investering, særlig på litt eldre biler. Med tiden vil nemlig alle systemer begynne å lekke, sier Berget, som også anbefaler regelmessig skifte av pollenfilter.

Service på klimaanlegg

-Regelmessig service på klimaanlegget i bilen din er viktig for å sikre at det gir deg ren og frisk luft. En klimaservice kan bidra til å oppdage eventuelle problemer og feil på et tidlig stadium, før de blir større og mer omfattende.

-Ved å investere i en klimaservice, kan du også sørge for at klimaanlegget i bilen din har nok kuldemedium, som er det som gir den kalde luften du trenger på varme dager. Et godt vedlikeholdt klimaanlegg kan bidra til å spare deg for tid og penger i det lange løp, og ubehagelig varme opplevelser på sommerdager.

-Hos Vang Auto tilbyr vi klimaservice til konkurransedyktige priser. Vi vil gjerne hjelpe deg med å holde klimaanlegget i bilen din i god stand, slik at du kan nyte en behagelig kjøreopplevelse gjennom hele året.

Rens av AC anlegg

-Rens av AC-anlegget i bilen din bidrar til å fjerne støv, smuss, mugg og bakterier som kan samle seg opp i systemet over tid. Dette kan føre til dårlig lukt og redusert luftstrøm fra klimaanlegget, noe som kan påvirke komforten og helsen til deg og dine passasjerer.

-Regelmessig rensing av AC-anlegget i bilen din kan også bidra til å forlenge levetiden til systemet som igjen reduserer risikoen for kostbare reparasjoner.

-Hos oss kan du få AC-rengjøring til en pris som passer ditt budsjett. Ved hjelp av profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler vil vi sørge for at AC-anlegget i bilen din blir renset på en effektiv og skånsom måte. Slik at luften du puster inn er trygg og ren.

Skifte av pollenfilter

-Pollenfilteret i bilen din spiller en viktig rolle for å fjerne støv, pollen og andre partikler fra luften som kommer inn i kupeen. Et skittent eller tett pollenfilter kan redusere luft- strømmen og kvaliteten i bilen din, noe som kan føre til dårlig lukt, irritasjon i øynene og nesen, og til og med allergiske reaksjoner.

-Vår anbefaling er å skifte pollenfilteret hver hvert år. Ved å bytte pollenfilteret jevnlig, kan du også bidra til å forlenge levetiden til klimaanlegget i bilen din, ettersom at et rent filter bidrar til å beskytte viftemotoren mot skader og overoppheting.

Hos Vang Auto vil våre dyktige teknikere vil sørge for å skifte ut det gamle filteret med et nytt, høykvalitets filter som er tilpasset din bil. Dette vil bidra til å sikre god luftkvalitet og maksimal komfort i bilen din.

Ikke la skitne filtre og dårlig klimaanlegg påvirke helsen og komforten til deg og dine

-Kontakt oss uansett om du har spørsmål eller vil bestille en time! Vi streber alltid etter på være behjelpelig med alle tjenester, og tilbyr en hyggelig prat.