logo

Vi reparerer bobilen og varebilen din 

bobil

-Vi har både utstyr, plass og kompetanse til å reparere og vedlikeholde bobiler og varebiler på inntil 7,5 tonn, sier daglig leder Per Asbjørn Berget hos Vang Auto AS.

Uansett om bobilen din skal på vinterlagring, på langtur til Spania eller ut på norsk vinterføre, er det viktig at den blir tatt godt vare på.

-Bobiler er egentlig en vanlig, stor varebil der lasterommet er bygget om med en boenhet. Mellom 70 og 80 prosent av de bobilene som selges i Norge er bygget på Fiat-chassis, men vi kan ta service, vedlikehold og reparasjoner på alle merker og modeller med de samme garantier som du får hos et merkeverksted. Det samme gjelder selvsagt for varebiler, sier Berget.

Merkbar økning

Salget av bobiler har økt kraftig de siste årene. Spesielt under korona-pandemien var det mange som investerte i en slik praktisk, men kostbar «hytte på hjul». Ifølge Campinbil.net er det pris som teller mest når nordmenn sender bobil og personbil på verksted. Om jobben gjøres på et merkeverksted spiller mindre rolle. Det hevder nettstedet, og viser til en måling som Autobransjens Leverandørforening nylig har gjennomført.

Per Asbjørn Berget forteller om en merkbar økning i pågangen av bobiler til verkstedet.

-Alle motoriserte kjøretøy krever regelmessig service, vedlikehold og ettersyn. Det gjelder selvsagt også for bobiler og varebiler, sier Berget. Han synes det er bra at også bobileiere tar vare på investeringene sine.

-Dette handler ikke bare om penger, selv om det selvsagt lønner seg å holde kjøretøyet i orden. Men mest av alt handler det om at man skal kunne kjøre trygt og sikkert på veiene.